25. - 28. travnja  na Ekonomskom fakultetu održavat će se radionice i predavanja financijske pismenosti za mlade i za zaposlenike poduzeća sponzora Tjedna financijske pismenosti.

Istraživanja pokazuju kako financijski pismeni pojedinci:

Radionice i predavanja za zaposlenike:

Podržite ovaj projekt i osigurajte financijsku edukaciju za svoje zaposlenike!

Sva poduzeća koja sponzoriraju Tjedan financijske pismenosti ostvaruju pravo na edukaciju svojih zaposlenika. Zaposlenicima će biti ponuđeno nekoliko radionica i predavanja iz područja financijske pismenosti koju će održavati profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te drugi stručnjaci iz financijske industrije.  Edukacije će se održavati 25., 27. i 28. travnja na Ekonomskom fakultetu.

Teme radionica:





Radionice i predavanja za mlade:

Prijavite se na edukaciju i postanite financijski pismeni i sposobni!

Srednjoškolci i studenti imat će priliku financijski se obrazovati na radionicama i predavanjima koja će se održavati 25. - 28. travnja na Ekonomskom fakultetu. Bit će ponuđeno nekoliko radionica i predavanja iz područja financijske pismenosti koje će održavati profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te drugi stručnjaci iz financijske industrije.  Za sudjelovanje na radionicama i predavanjima obvezna je prijava putem obrasca koji je dostupan u nastavku. Radionice i predavanja su u potpunosti besplatne za sve studente!