Tjedan financijske pismenosti događaj je stručnog, edukativnog, ali i zabavnog karaktera. Obilježava se u ožujku u tjednu koji je poznat kao Svjetski i Europski tjedan novca.

Mjesto:

U Zagrebu, na Ekonomskom fakultetu i ugodnom druženju okupit ćemo vodeće iz svijeta financijske industrije, politike, biznisa, estrade i medija kako bi na jednom  mjestu razmijenili iskustva, upoznali se, ostvarili suradnju i poslušali što o temama financijske pismenosti, obrazovanja i financijske sposobnosti misle vodeći stručnjaci i „opinion  makeri”.

Cilj je okupiti i umrežiti stručnu i širu javnost iz različitih industrija i društvenih sfera s ciljem promocije i poboljšanja razine financijske pismenosti i dijeljenja najboljih praksi iz područja financijskog obrazovanja te prerasti u jednogodišnje okupljanje svih dionika iz regije i svijeta kako bi pridonijeli izgradnji financijski sposobnog stanovništva.

Na Tjedan financijske pismenosti dobrodošli su svi sudionici željni razgovora i polemike na ovu tematiku. Osim konferencije, održat će se i festival, radionice, predavanja, izložba, druženja i mogućnost umrežavanja.

Kontakt:

tjedan-financijske-pismenosti@net.efzg.hr

Izvršni i programski suorganizator:

Znanstveno društvo ekonomista - Zagreb

Izvršni i programski suorganizator:

Znanstveno društvo ekonomista - Zagreb